Temeljeno na našoj poslovnoj orijentaciji kojom danas za bolje sutra naših osiguranika pružamo dodatne usluge tokom cijelog trajanja ugovora o osiguranju, Vienna osiguranje je razvila jedinstven Program lojalnosti na tržištu Bosne i Hercegovine. Mi ne želimo biti osiguravatelj kojeg će naši osiguranici susretati samo po zaključenju i isteku njihovih ugovora, odnosno ako se ostvare rizici o kojima svi nerado razmišljamo. Naprotiv, mi želimo biti uz naše osiguranike i kada se ništa loše nije desilo, te ih podržati u razvoju zdravih životnih navika i aktivnom unapređenju kvalitete života.

Promocija zdravstvene prevencije, fizičke aktivnosti, uravnotežene i zdrave prehrane, kao i neophodne relaksacije u stresnoj svakidašnjici su osnovne vodilje našeg slogana “Danas za Vaše sutra”.

Upravo za te vrste usluga i servisa smo u okviru Programa lojalnosti Vienna osiguranja obezbijedili značajne pogodnosti kod naših partnera na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Pravo na korištenje Programa lojalnosti ima svaki naš osiguranik koji zaključi ugovor životnog i zdravstvenog osiguranja, bez obzira na visinu premije i trajanje ugovora o osiguranju. Na ovaj način želimo omogućiti svima jednako pravo na bolje sutra.

Za realizaciju pogodnosti Programa lojalnosti je dovoljno da prilikom korištena usluga kod naših partnera lojalnosti pokažete svoju karticu Programa lojalnosti Vienna osiguranja koju ste dobili na poklon uz svoj ugovor o osiguranju. Za naše osiguranike, kartica je besplatna i ne postoje mjesečni, godišnji niti bilo kakvih drugi troškova njenog posjedovanja i korištenja.

U zavisnosti od proizvoda osiguranja koji odaberete, na raspolaganju su Vam dvije vrste kartica Programa lojalnosti Vienna osiguranja - Zelena i Plava.

 

Pravo na Zelenu karticu Programa lojalnosti Vienna osiguranja stiču svi osiguranici koji zaključe ugovore životnog uz dodatne pakete zdravstvenog osiguranja. Ovom karticom obezbjeđuju se posebne pogodnosti korištenja značajnih popusta kod široke mreže naših partnera lojalnosti (poliklinike, prodavnice sportske opreme, fitness centri, wellness i spa hoteli i centri i dr.).
 
Dodatno, za imaoce Zelenih kartica omogućeno je 24h korištenje usluga medicinske asistencije i pomoći u kući, i to:
 
MEDICINSKA ASISTENCIJA

Za slučaj boravka u bolnici dužem od 24 sata zbog nezgode ili bolesti, nakon izlaska iz bolnice, asistencija Vam pruža mogućnost organizacije:

• Posjete doktora
• Posjete medicinske sestre
• Kućna njega (kupovina hrane i lijekova i čišćenje)
• Informacije o lijekovima i apotekama
• Informacije o specijalistima ili najbližim medicinskim ustanovama
 
POMOĆ U KUĆI

Ova usluga podrazumijeva pomoć majstora: vodoinstalatera, električara, bravara, staklara, stolara na teritoriji Bosne i Hercegovine, na adresi osiguranika, za slučaj hitnih intervencija.

Za usluge medicinske asistencije i pomoći u kući na raspolaganju je besplatni broj telefona: 080 030 602

 

Svi osiguranici koji odaberu bilo koji od velikog broja naših atraktivnih prozvoda životnog osiguranja, postaju imaoci Plave kartice Programa lojalnosti Vienna osiguranja.

Ovom karticom se obezbjeđuju posebne pogodnosti i popusti prilikom zdravstvenih pregleda u našim partnerskim poliklinikama na teritoriji Bosne i Hercegovine.

 

Informacije o širokoj mreži partnera lojalnosti Vienna osiguranja, njihove lokacije i kontakte možete pronaći pritiskom na gornje slike kartica Programa lojalnosti ili na sljedećim linkovima: Partneri Programa lojalnosti i Naše partnerske poliklinike.