Osigurati se mogu stanovi, kuće, garaže, vikendice…kao i stvari u njima.

 

Osiguranje se ugovara u paketima osiguranja: Osnovno, Prošireno i Prošireno sa uključeninom poplavom, bujicom i visokom vodom, posebno za građevinski dio, posebno za kućanstvo.

 

Osnovno osiguranje građevinskog dijela uključuje pokriće za rizike: požara, udara groma, eksplozije, pada i udara letjelice i predmeta iz letjelice, oluje, grada, pritiska sniježnih masa.

Prošireno pokriće građevinskog dijela uključuje pokriće Osnovnog osiguranja sa dodatnim rizikom izliva vode iz vodovodnih i kanalizacionih cijevi.

 

Osnovno osiguranje stvari kućanstva uključuje pokriće za rizike: požara, udara groma, eksplozije, pada i udara letjelice i predmeta iz letjelice, oluje, grada, poplave, bujice i visoke vode, pritiska sniježnih masa i sniježnih lavina, klizanja tla i odrona zemljišta, izliva vode iz vodovodnih i kanalizacionih cijevi, provalne krađe, razbojništva i obične krađe, odgovornosti u svojstvu privatne osobe za štete učinjene trećim osobama.

Prošireno pokriće stvari kućanstva uključuje pokriće Osnovnog osiguranja sa dodatnim rizikom indirektnog udara groma.

 

GRATIS KUĆNA ASISTENCIJA uz ugovorenu policu osiguranja imovine

Servis Kućna asistencija podrazumijeva organizaciju i intervencije stručnog lica radi saniranja neispravnosti i šteta koje nastanu u domaćinstvu korisnika asistencije:

  • servis električara
  • servis vodoinstalatera
  • servis stolara
  • servis bravara
  • servis staklara.

 

Takođe, pokrivaju se kompletni troškovi usluge majstora i sitnih materijala za popravku, ukupne vrijednosti do 30 KM. Troškove dijelova i ostalih materijala neophodnih za popravke snosi korisnik asistencije.

 

 

Zatraži ponudu