Savremena i funkcionalna u skladu sa najvišim standardima

Vienna osiguranje VIG na novoj lokaciji u Banjoj Luci

Datum objave: 14.06.2021

U Banjoj Luci je dana 14.06.2021. godine, a u skladu sa zdravstveno-epidemiološkom situacijom u zemlji, svečanim presjecanjem vrpce obilježen početak rada nove podružnice Vienna osiguranja VIG koja se od sada nalazi na adresi Pave Radana 12.

„Otvaranje nove, savremene podružnice u Banja Luci rezultat je iskazanih potreba tržišta te predstavlja dodatan iskorak u našoj opredijeljnosti da budemo još bolji partner postojećim, ali i budućim klijentima Vienna osiguranja VIG. Na novoj lokaciji želimo obezbijediti ugodan i funkcionalan prostor koji će našim klijentima biti još pristupačniji i omogućiti im kompletan servis usluga na jednom mjestu. Naravno, u ovom trenutku skrećemo pažnju na propisane epidemiološke mjere i nove obrasce ponašanja te molimo da se isti poštuju i dosljedno primjenjuju sve dok su na snazi. Naši digitalni kanali komunikacije su u svakom trenutku dostupni svim klijentima putem naše web stranice,“ istakla je tokom svog obraćanja gopođa Mujanović, Predsjednica Uprave Vienna osiguranja VIG.

Slijedeći dugogodišnju korporativnu praksu društvene odgovornosti u zajednici u kojoj posluje, Vienna osiguranje VIG je povodom otvaranja nove podružnice donirala sredstva u iznosu od 2.000 KM Udruženju Savez za rijetke bolesti Republike Srpske.

 

Na novoj adresi koja se nalazi u centralnoj gradskoj zoni klijentima će biti dostupne sve usluge Vienna osiguranja VIG u terminima od 08:00 do 16:00 svakog radnog dana dok su telefoni, e-mailovi i drugi kanali komunikacije sa klijentima ostali nepromijenjeni.

Vienna osiguranje d.d. VIG je tržišni lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.