II sezona projekta "U zdravoj školI zdrava djeca"

Osvojite besplatnu maturantsku ekskurziju

Datum objave: 28.03.2018

Već drugu godinu s radošću realiziramo društveno odgovorni projekat ‘'U zdravoj školi zdrava djeca''. Projekat je namijenjen svim osnovnim školama u Bosni i Hercegovini i usmjeren na podizanje svijesti o važnosti zdrave ishrane, redovne fizičke aktivnosti i stvaranje pozitivnih promjena u lokalnim zajednicama. I ove godine, na zabavan, edukativan, ali i praktičan način želimo vam približiti teme koje su od izuzetnog značaja za vaše zdravlje, kvalitet života i buduće odrastanje. Nadamo se da ste spremni uploviti s nama u nove avanture i izazove?

Kroz zabavu, igru i smijeh te ponešto sportske spretnosti i sreće, Vienna osiguranje (pod ranijim nazivom: Merkur BH osiguranje) je za 3 pobjednička razreda osiguralo besplatnu maturantsku ekskurziju u okviru takmičenja ‘'Igre bez granica''.
Pravo na učešće imaju svi razredi osnovnih škola u Bosni i Hercegovini koji se spremaju na maturantsku ekskurziju. Potrebno je oformiti tim sačinjen od 7 članova - 1 nastavnik, 3 školarca i 3 roditelja, a koji će se takmičiti za jedan razred.
Rok za prijavu je 20. april 2018. godine, a naknadno će biti objavljeni termini i mjesta održavanja kvalifikacionih igara. Finalno takmičenje održat će se u junu 2018. godine u Sarajevu.