III Sezona projekta „U zdravoj školi zdrava djeca“

Napravi zdravu „Najcool užinu!“ sa Vienna osiguranjem!

Datum objave: 08.04.2019

Dragi školarci i nastavnici!

 

Okupite tim (3-5 učenika), osmislite svoju zdravu „Najcool užinu!“ i prijavite se za učešće u III sezoni projekta „U zdravoj školi zdrava djeca“ kojeg realizuje Vienna osiguranje VIG. Broj timova po školama nije ograničen, stoga pozovite raju iz razreda ili iz škole na izazov!

Šta je to zdravo za vas i šta biste rado jeli na velikom odmoru? Pustite mašti na volju.

 

Najkreativniji od vas, sa najboljim receptima i idejama na temu „Najcool užina!“, imat će priliku da uz podršku kuhara pripreme svoju zdravu užinu u jednoj od najgledanijih TV kulinarskih emisija u BiH, a najbolji od najboljih će osvojiti nagradni fond u vrijednosti od 5.000 KM za renoviranje/opremanje kuhinje u školi iz koje dolaze. Dodatno, u novoopremljenoj kuhinji će biti u prilici da sa profesionalnim kuharima pripreme „Najcool užinu!“ za raju iz škole. Možda baš vaše ideje budu inspiracija i drugima!

 

Svoje recepte „Najcool užine!“ za najkreativnije zdrave zalogaje šaljite na e-maila: [email protected] ili na adresu: Vienna osiguranje d.d, Fra Anđela Zvizdovića 1/9 A, 71.000 Sarajevo, najkasnije do 29.04.2019. godine.

Prijavni obrazac potražite ovdje!

 

 Radujemo se vašim idejama i prijavama! Zakuhajmo zajedno „Najcool užinu!“.