Vienna osiguranje d.d. VIG nagrađuje

On-line ugovori i odmor osvoji!

Datum objave: 01.08.2019

Približavanje usluga osiguranja korisnicima kroz digitalne kanale je jedna od osnovnih odrednica Vienna Insurance Group (VIG), najveće osiguravajuće grupacije u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Europi. U tom smislu, Vienna osiguranje d.d. VIG, članica ove grupacije u BiH, je predstavila modernu on-line platformu koja omogućava svim korisnicima da vrlo jednostavno i brzo, bez obzira gdje se nalazili, ugovore putno zdravstveno osiguranje.  „Nedostatak vremena u užurbanoj svakodnevnici današnjice zahtjeva brža rješenja od konvencionalnih, a koja bi omogućila da u bilo koje doba dana ili noći i sa bilo koje lokacije, naši korisnici ugovore osiguranje tj. zaštitu od rizika. U tom smislu smo, pored već raspoložive opcije on-line prijave šteta, obogatili svoju digitalnu ponudu i sa mogućnošću on-line kupovine putnog zdravstvenog osiguranja, proizvoda za koji smo prepoznali da postoji najveća potreba ugovaranja „u pokretu“. Pored toga, već radimo na pripremi drugih proizvoda osiguranja koje bi na identičan način, dakle posredstvom elektronskih kanala komunikacije, približili našim klijentima, omogućavajući im na taj način što veću fleksibilnost.“, izjavila je Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja d.d. VIG.

Ako putujete u inostranstvo, bilo poslovno ili na odmor, a naročito ukoliko takav put uključuje Vašu porodicu i djecu, zaštita od nepredviđenih rizika koju omogućava polica putnog zdravstvenog osiguranja bi se trebala nalaziti na vrhu popisa obaveznih stvari. Sada, uz pomoć „Kupi online“ Vienna osiguranje d.d. VIG, uz par klikova iz udobnosti Vašeg doma, možete preduhitriti nepredviđene okolnosti te Vaše putovanje učiniti bezbrižnim. Dodatno, svi koji do 22.08.2019. godine ugovore on-line policu putnog zdravstvenog osiguranja putem web shopa na www.viennaosiguranje.ba ostvaruju pravo učešća u nagradnoj igri „On-line ugovori i odmor osvoji!“ kojom Vienna osiguranje d.d. VIG poklanja vikend putovanje za cijelu porodicu. Imena dobitnika nagrada će biti objavljena na zvaničnim društvenim mrežama Vienna osiguranja d.d. VIG 26.08.2019. godine.

Vienna osiguranje d.d. VIG je članica Vienna Insurance Group - VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi. Tokom 15 godina poslovanja Vienna osiguranje VIG etabliralo se kao jedno od vodećih u segmentu životnih osiguranja s najvećom mrežom prodajnih partnera u finansijskom sektoru u BiH. Na kraju 2018. godine, kompanija je imala više od 220.000 zaključenih ugovora o osiguranju i preko 160 miliona KM aktive.